How I made Life to come

Dit plaatje heeft voor mij een bijzondere waarde. Toen ik mijn eerste kind kreeg waren Marsha en Rezin al bezig met zwanger te raken. Nu bijna 7 jaar verder is het bijna zover, dan zijn ze papa en mama. Toen ik dit plaatje maakte was Marsha 36 weken zwanger en was het erop of eronder met de fotoshoot đŸ˜‰

Op de dag van de fotoshoot werd ik wakker, opende mijn gordijn en zag een dikke pak sneeuw liggen. Snel alle spullen gepakt, kinderen naar opa en oma en met vol goede moed van Rotterdam naar Rhenen.  Daar zijn we met de crew het bos ingegaan, het Rhenense bos. Een prachtig bos met veel mooie plekjes. En met de sneeuw was het werkelijk sprookjesachtig.

Na het vinden van het perfecte plekje voor dit plaatje hebben we onze spullen uitgepakt en geĂ¯nstalleerd. Na wat oefening met het gooien van sneeuw, besloten we Marsha toch maar onder een grote tak te zetten en daar de sneeuw vanaf schudden. En wat een geweldig bijzonder plaatje is het geworden.

En natuurlijk is het niet alleen het fotograferen, maar om het plaatje tot een bijzonder iets te maken was natuurlijk een vleugje Photoshop nodig. In onderstaand filmpje, de eerste productie uit eigen handen zie je precies hoe dit plaatje tot stand is gekomen, van begin tot eind! Veel kijkplezier!

En als kleine toegift heb ik nog een echte stormachtige foto gemaakt, immers ga je voor je kinderen door dik en dun en door weer en wind.

En het is altijd leuk als mijn modellen een review achterlaten đŸ˜‰