Hoe ik “Excavating the sun” heb gemaakt

Als onderdeel van serie foto’s die ik maakte voor de website van assurantiemakelaar Gebr. Sluyter BV, maakte ik deze afbeelding van een graafmachine die de zon graaft.

Als je goed kijkt kun je mij achter het stuur zien zitten. Natuurlijk ben ik niet echt op het strand geweest met een levensechte graafmachine tijdens zonsondergang, maar heb ik het strand naar mijn studio gehaald. En de graafmachine ook. Benieuwd naar hoe ik dit heb gedaan? Bekijk dan deze video:

Angelo van der Klift

Angelo van der Klift

Door middel van fotografie en digitale beeldbewerking laat ik werkelijkheid en fantasie samensmelten tot unieke beelden die een verhaal vertellen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x