Hoe ik “Excavating the sun” heb gemaakt

Als onderdeel van serie foto’s die ik maakte voor de website van assurantiemakelaar Gebr. Sluyter BV, maakte ik deze afbeelding van een graafmachine die de zon graaft.

Als je goed kijkt kun je mij achter het stuur zien zitten. Natuurlijk ben ik niet echt op het strand geweest met een levensechte graafmachine tijdens zonsondergang, maar heb ik het strand naar mijn studio gehaald. En de graafmachine ook. Benieuwd naar hoe ik dit heb gedaan? Bekijk dan deze video:

Reageer gezellig mee!
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x