Pull-Through-versie-1-WEBFILE-ZONDER-LOGOS

Hoe ik “Pull Through” heb gemaakt

Dit artwork heb ik in opdracht gemaakt. Het was mijn eerste opdracht met een strakke deadline. Met een collega ben ik op pad geweest om de duwbak en de boeien te fotograferen. Met zijn contacten binnen de binnenvaart hadden we al snel een geschikte duwbak gevonden. De boeien waren lastiger te vinden. Het zijn midvaarwaterboeien, maar dan wel de oude versies. Gelukkig vonden we een opslagplek van het Ministerie van Waterstaat, die ons toegang gaf tot het terrein. 

Daarna heb ik het water gefotografeerd en heb ik alle elementen in Photoshop in elkaar gefrommeld. Enfin, bekijk op je gemak de video:

Angelo van der Klift

Angelo van der Klift

Door middel van fotografie en digitale beeldbewerking laat ik werkelijkheid en fantasie samensmelten tot unieke beelden die een verhaal vertellen.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x