Een kerstgroet, van mij voor jou

Wat is 2020 een bijzonder jaar gebleken. Een jaar waarin we allemaal voor uitdagingen kwamen te staan. Een jaar waarin het coronavirus over de hele wereld huishield. Toch mocht ik ondanks alle perikelen een aantal mooie beelden maken. Check de top 5 van 2020. Er valt veel over te zeggen, maar dat doe ik niet. Wel wil ik graag iets anders tegen je zeggen. Dat doe ik in mijn kerstgroet, van mij voor jou. Check de video met mijn kerstgroet, speciaal voor jou:

Een kerstgroet, van mij voor jou!
Reageer gezellig mee!
5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x