The Fisherman p3

Fotografie hoogtepunt 2020

Je schepen uit het verleden verbranden

Een terugblik op mijn fotografie in het jaar 2020. In mijn vorige blog stond ik stil bij mijn eigen top 5 van het jaar 2020. In deze blog sta ik stil bij het fotografie hoogtepunt van 2020 op het gebied van mijn fotografie avonturen.

Halverwege de zomer uploadde ik deze foto op 1x.com, een curator website voor fotografen. 1x.com is een exclusieve (art) fotografie website, waar deelnemers kunnen stemmen op foto’s, waarna – met voldoende stemmen – de foto’s bij curatoren terecht komen, die de foto’s professioneel beoordelen. Bij een positieve beoordeling wordt je foto gepubliceerd op de voorpagina. Dit gebeurd bij slechts 5% van alle foto’s die worden geüpload.

Enkele dagen later ontving ik een e-mail van de redactie van 1x.com of zij een interview met mij mochten hebben. Natuurlijk voelde ik mij vereerd.

Een uitgebreid interview volgde. Het interview, voor mij het fotografische hoogtepunt van 2020, werd in September gepubliceerd op de voorpagina van 1x.com.

Angelo van der Klift

Angelo van der Klift

Door middel van fotografie en digitale beeldbewerking laat ik werkelijkheid en fantasie samensmelten tot unieke beelden die een verhaal vertellen.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x