gepetto& pinocchio - deel 3 (wegrennen) night

Pinokkio en Japie Krekel

In deel 1 zag je mijn 2 kinderen samen met opa schitteren in het Verhaal van Geppetto. We gaan verder met deze geweldige serie beelden over het verhaal van Pinokkio.

Hoewel ik geneigd ben om het verhaal chronologisch op te bouwen, doe ik dat nu niet, puur om het feit dat ik keuzes moet maken bij het maken van de beelden. Enfin, dat gezegd hebbende over naar dit nieuwe beeld.

Je ziet Pinokkio hier wegrennen, en Japie Krekel er achteraan rennend. In de achtergrond zie je een huifkar . Daarin zit Stromboli, op weg naar de volgende plaats om zijn nieuwe aanwinst tentoon te stellen. Maar zijn nieuwe aanwinst kiest eieren voor zijn geld en is gevlucht.

Het maken van dit beeld heeft bijna een jaar geduurd. Een paar maanden terug dacht ik al klaar te zijn, maar steeds weerhield iets mij om het te posten. Ik was er blijkbaar toch nog niet helemaal van overtuigd.

In deze eerste versie vlucht Pinokkio in het ochtendgloren, met een opkomende zon. Maar dit voelde niet goed. In het verhaal vlucht Pinokkio in de nacht, wanneer Stromboli niet meer zo helder is. En dus toch weer terug naar Photoshop. Ook de boom op de achtergrond, en de bladeren van de boom in het midden vond ik niet goed. Dus uiteindelijk al die zaken opnieuw aangepakt en dit is het resultaat geworden:

Het beeld heeft nu een veel filmischer karakter, en het verhaal komt nu meer tot zijn recht. Pinokkio en Japie Krekel spatten van het scherm af.

En natuurlijk hebben we ook beelden van achter de schermen 😉

Heb je ook al de vorige video gezien? Check hem hier! En vergeet niet om op mijn YouTube kanaal te abonneren!

Samuel fotografeerde ik gewoon in de huiskamer, want daar kon hij lekker een stukje rennen 🙂 En leuk dat hij het vond 😉 Benjamin had ik al eerder in 2020 gefotografeerd.

Bekijk hier de hele making of en behind the scenes video:

Angelo van der Klift

Angelo van der Klift

Door middel van fotografie en digitale beeldbewerking laat ik werkelijkheid en fantasie samensmelten tot unieke beelden die een verhaal vertellen.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x