Dit eerste deel uit de serie “Geppetto & Pinnochio” bleek een groot succes, nadat ik deze had gepubliceerd op het internet.

Op facebook en instagram kreeg ik (voor mijn doen) vele likes en reacties en toen ik dit beeld postte op curators website 1x.com kreeg ik veel lovende berichten.

Hi Angelo looking at this fine image I feel I’ve just opened a story book and see the wonder of magic. The soft light I find beautiful, the old world feel breathtakeing. The attention to detail is amazing. The planning alone that’s gone into this masterclass is so so good. The hours you must have put in to get to this place it time must be staggering. Yes I see the old twin lens 6 x 6 camera, also the drawing on the foor, the more I look the more I see. I see no faults Perfection in a frame of wonder Congratulations An amazing image well done…

Daniel Springgay 1x senior critic

In de video hieronder kun je zien hoe deze foto tot stand is gekomen. Het verhaal van Geppetto is geïnspireerd op het boek Pinnochio van Carlo Collodi.

Het volgende deel in deze reeks beloofd weer een fantastisch beeld te worden, die fantasie en werkelijkheid laat samensmelten. Wil je niks missen van nieuwe publicaties over dit onderwerp? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang als eerste mijn nieuwe berichten!