Christmas Wish 2021

Het is december 2019 toen ik voor het laatst schreef over mijn deelname in Christmas Wish. En toen kwam Covid-19.

In 2020 kon dit event niet wereldwijd doorgaan. En het leek erop dat ook 2021 roet in het eten zou gooien. Hoewel mijn grote wens om dit in Nederland te laten plaatsvinden door de coronacrisis niet door kon gaan, werd ik wel benaderd om als celebrity editor een unieke bewerking te maken voor Australië.

Wat is Christmas Wish?

Christmas Wish is een wereldwijd initiatief om kinderen die tijdens de kerstdagen vanwege ziekte in het ziekenhuis moeten verblijven, een hart onder de riem te steken met een magische kerstfoto.

Vele fotografen, waaronder initiatiefneemster Karen Alsop, over de hele wereld gaan met hun team vele ziekenhuizen af om zoveel mogelijk zieke kinderen een moment van geluk en magie te geven.

Daarna gaat er een prachtig proces in gang, waar toegewijde mensen de foto’s bewerken tot prachtige en magische beelden in kerstsfeer.

Eerst 2019

Bovenstaand beeld is in 2019 de hele wereld over geweest. Het is één van de vele beelden die zijn gemaakt door vele toegewijde fotografen en beeldbewerkers over de hele wereld.

En dan 2021!

Klik op de plaatjes om te vergroten

Dit jaar is een bijzonder jaar waarin we eindelijk weer dit event konden laten plaatsvinden. Dit meisje is in een ziekenhuis in Melbourne, Australië, gefotografeerd door Robyn Campbell. Ook de Kerstman is daar gefotografeerd, maar niet tegelijk.

Isn’t Santa wonderful? I love when Santa comes to town!

Moeder Nicky

Bekijk voor en na!

Christmas Wish 2021

De achtergrondfoto heb ik zelf gefotografeerd in 2015 in Paleis ‘t Loo. Jaren heb ik gewacht tot ik een geschikt idee had, en dat was dit moment! Hoe gaaf is dat!

Buiten dit uitzonderlijk sterke meisje, zit er nog een bijzonder element in. Zie jij het?

Wat is het toch een eer om te mogen deelnemen aan dit mooie en creatieve goede doel! Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Update 23-12-2021 in de Herold Sun Melbourne:

De officiële 2021 video van Christmas Wish vind je hier!

Contact mij hierover? Laat het me weten:

Neem contact op!

Algemeen Contactformulier

Deel dit bericht met je netwerk!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest