Techniek Kaartenhuis 2 scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Hoe ik Het Kaartenhuis heb gemaakt

In 2018 maakte ik dit beeld voor Gebr. Sluyter, een makelaar in Assurantiën, met als thema Technische verzekeringen, waaronder de CAR verzekering. Een CAR verzekering staat voor Construction All Risk. Dit is een verzekering die afgesloten wordt om het hele proces van een bouw te verzekeren.

Ik denk graag out of the box en bedacht dat het wel leuk zou zijn als ik opzichter in beeld heb die naar de blueprint kijkt en die vergelijkt met wat er gebouwd wordt op de achtergrond. En natuurlijk wordt er iets bijzonders gebouwd: een kaartenhuis. Of eigenlijk een kaartengebouw.

Het bedenken is 1 ding, maar het daadwerkelijk uitvoeren is nog een heel ander facet. En hoe leuk was dit om te doen. Nu ik eindelijk tijd vond om de toen opgenomen beelden te monteren, krijg ik weer dat warme gevoel van toen ik er mee bezig was. Heerlijk om dit soort beelden te maken!

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact