Familieportret AngelovanderKlift familie Hagen download - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Mens erger je niet!

Met als thema “Mens erger je niet” mocht ik deze hele gezellige familie op een unieke wijze op de foto zetten.

051DBE3F 7838 4885 BD62 943227A9A18B - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Het was écht een feestje om deze groep te portretteren én de nabewerking te verzorgen. Vooraf besprak ik de wensen en namen we de details door. Vervolgens spraken we af en verzamelden we ons bij de kade vlakbij de Spijkernisserbrug. Daar heb ik op locatie iedereen op de foto gezet en ben ik daarna in Photoshop aan de slag gegaan.

Bekijk het behind the scenes & making of filmpje:

Wil je ook een bijzondere en unieke groepsportret laten maken? Neem gerust contact met mij op!

Algemeen Contactformulier

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact