The Greatest Showman 1 scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift

The Greatest Showman

Soms sta ik ergens met mijn camera te fotograferen en blijkbaar valt dat zó op, dat iemand mij dan aanspreekt om ook ergens anders te fotograferen. Dit gebeurde mij deze zomer. Iemand van een animatieteam vroeg mij om hun laatste show van het seizoen te fotograferen. Uiteraard heb ik wel de verwachtingen wat bijgewerkt, want mijn foto’s zijn net even wat anders dan wat men meestal verwacht…

The Greatest Showman 1 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Ik heb foto’s gecombineerd, zoals hierboven. Met wat special effects werden het alsnog hele leuke beelden.

The Greatest Showman 2 - Beeldmakerij Angelo van der Klift
The Greatest Showman 3 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact