Uniek kerst familie portret

Exact een jaar geleden kwamen we in een lockdown terecht. Het coronavirus hield flink huis en kerst mochten we in zeer kleine besloten kring vieren. Wordt het dit jaar weer als vanouds? We zullen het zien.

Wat in ieder geval wél kan is een uniek gezinsportret kerstkaart maken!

Kerst is bij uitstek hét thema voor een warm en gezellig familieportret. We kunnen het zo gek maken als we willen. Hoe dan ook, het is een magische ervaring waar we ieder gezinslid apart op de foto zetten en bewerken in een magische achtergrond.

Wist je dat ik rond kerst ook meewerk aan Christmas Wish?

Christmas Wish

Dit jaar zal ik weer als editor deelnemen aan Christmas Wish. Een wereldwijd fenomeen met oorsprong in Australië, waar fotografe Karen Alsop dit initiatief startte om zieke kinderen een magische kerst te geven.

Meer weten over dit evenement?

Wil jij dit jaar een unieke kerstkaart met jouw gezin? Dan heb ik een fantastische aanbieding voor je!

Met een uniek gezinsportret kerst heb je keuze uit 3 achtergronden. Ik zorg voor de bijbehorende kerstprops en kan desgewenst bij jou langskomen om de foto’s te maken.

OmschrijvingVaste prijs
Gezinsportret kerst, max 5 personenEUR 150,00
Gezinsportret kerst, max 8 personenEUR 200,00
Toeslag als ik bij jou kom fotograferenEUR 25,00
Prijzen exclusief BTW, visagie en styling. Ik lever het eindresultaat digitaal op. Wil je de foto laten printen als kerstkaart? Ik regel een drukker en zorg dat het resultaat altijd goed is! Je betaald alleen de drukkosten.

Verras jouw familie en vrienden met een magische kerstkaart met jullie in de hoofdrol!

Algemeen Contactformulier

Deel dit bericht met je netwerk!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest