TIMELESS - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Verhalende fotografie

list - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Met dit beeld begon mijn creatieve avontuur zo’n 8 jaar geleden. Hoewel zeker niet perfect, gaf dit plaatje mij wel dé inspiratie om verhalen te gaan uitbeelden. Hiervoor was ik vooral met alleen fotografie bezig, maar met dit beeld leerde ik fotografie en Adobe Photoshop als middelen te gebruiken om ideeën (verhalen) uit te beelden.

Toen ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Ieder beeld die ik daarna maakte was elke keer een bijzonder avontuur. Ik kwam op plekken waar ik normaal niet zou komen, ik leerde nieuwe mensen kennen met de prachtigste verhalen.

Er waren momenten dat ik meer ideeën wilde uitwerken, dan de tijd mij toeliet. Ik ging ermee naar bed en werd er mee wakker. En soms werd ik er door overmand en wist ik er geen raad mee. Dat was het moment dat er een schetsboekje in mijn cameratas bij kwam. Zo kon ik de ideeën snel schetsen en was het uit mijn systeem en kon ik verder.

Veel van die schetsen heb ik nooit uitgewerkt, maar wil ik zeker nog eens uitwerken. Veel van deze schetsen lenen zich voor het uitwerken van de meest prachtige verhalen. Wellicht wel jouw verhaal?

Het punt is, dat iedere foto de volle 100% aandacht krijgt. Kwaliteit boven kwantiteit. Dat betekent ook dat je niet alles kunt doen, dat je graag zou willen doen. Maar niettemin ligt de focus altijd op hetgeen waarmee ik op dat moment mee bezig ben.

Working2 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Afgelopen jaar heb ik me met name gefocust op een aantal hele leuke, mooie en ontroerende verhalen die ik mocht uitbeelden. Denk bijvoorbeeld aan dit beeld waar ik een mooi verhaal mee wil uitbeelden, namelijk: hoe onmogelijk iets soms ook lijkt, als je het niet probeert zul je het nooit weten…

After - Beeldmakerij Angelo van der Klift
If you never try you’ll never know!

Door weer een jaar coronaperikelen heb ik enkele opdrachten helaas moeten annuleren of verplaatsen, maar desondanks heb ik prachtige beelden mogen maken.

Free Nessy - Beeldmakerij Angelo van der Klift
Mark en Montes dec2021 Beeldmakerij Angelo van der Klift landscape - Beeldmakerij Angelo van der Klift
F35AF262 7C72 4692 A025 F0EE3E580CF3 - Beeldmakerij Angelo van der Klift
Familieportret AngelovanderKlift familie Hagen download - Beeldmakerij Angelo van der Klift
Liselotte Astronaute Portret - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Abonneer op mijn nieuwsbrief!

Nieuwsbrief Algemeen

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact