4tops - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Volg deze projecten!

Tijd voor iets nieuws! Normaal gesproken plaats ik een eindresultaat op social media en ga ik achteraf in op het creatieproces. Dit keer ga ik het anders doen! Dit keer neem ik jou mee in het hele proces van bouwen aan deze vier beelden. Vooraf!

En dat doe ik niet op social media. En waarom niet zou je zeggen? Nou, ik wil er zeker van zijn dat wanneer ik een update plaats, dat jij die ook daadwerkelijk te zien krijgt. Social media is inmiddels heel verzadigd en de continu veranderende algoritmes maken het niet makkelijker erop om zichtbaar te blijven.

Dus heb ik een een hele mooie oplossing gevonden in de nieuwsbrief functie van mijn website. Ik heb een speciale lijst aangemaakt, waar jij je op kunt inschrijven via onderstaand formulier. Wees gerust, ik zal je niet spammen met allerlei onzin. Nee, integendeel. Ik ga je alleen mailen wanneer ik een vordering kan laten zien. Van begin tot eind. Soms zit er een video bij, de andere keer maakplaatjes, en weer een andere keer een mooi verhaal.

Maar het wordt nog leuker, want je kunt me meehelpen in het hele creatieproces. In elke update vraag ik jou wat de volgende stap moet zijn. Zo maken we SAMEN kunst!

Dus schrijf je nu in en ontvang meteen een eerste update!

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact