WhatsApp Image 2023 07 06 at 14.46.16 1 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Yes, ik heb mijn post-master diploma strategisch brand management behaald

Naast mijn werk als beeldmaker werk ik ook als marketeer voor het mooie bedrijf Ecclesia.

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als registermakelaar in assuranti├źn behoord Ecclesia tot de top van de markt. Met zijn Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpt Ecclesia haar relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen ze voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden.

ecclesia selfie - Beeldmakerij Angelo van der Klift

In 2021 is Ecclesia ontstaan vanuit de fusie tussen de 3 Rotterdamse bedrijven Concordia de Keizer, Gebr. Sluyter en EBC Nederland. Inmiddels is het 2023 en bouwen we verder aan het merk Ecclesia. En in het kader daarvan ben ik in april 2023 gestart met de post-master opleiding Strategisch Brand Management bij Beeckestijn Business School.

De opleiding bestaat uit 18 klassikale colleges, een Harvard Casedag en het maken van een brandstrategy en merkpositioneringsplan. Je leert van 100% vakexperts en er is veel ruimte voor oefeningen en toepassing in de praktijk.

WhatsApp Image 2023 05 26 at 15.23.56 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Tijdens de Harvard Case dag kregen we groepsgewijs de opdracht om een merk- en positioneringsplan te schrijven voor een bekend skatersmerk. Tijdens deze intensieve dag maak je een analyse, bedenk je samen een strategie en maak je een actieplan en een business case ter ondersteuning van je plan.

En als afsluiter moest ik een strategisch merk- en positioneringsplan schrijven, welke ik aan het eind van de opleiding moest verdedigen. Met een mooi eindcijfer mocht ik de opleiding afsluiten met een diploma en een titel: certified brand management professional (cbmp).

Badge CBMP - Beeldmakerij Angelo van der Klift
WhatsApp Image 2023 07 06 at 15.55.06 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Liken of met elkaar linken? Ga naar de LinkedIn post over dit onderwerp: YES! #samenvooruit

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact