Creatief Linkedin portret profielfoto. Unieke portretten van je medewerkers. Echte unieke medewerker portretfotografie

Hoe huur ik een fotograaf in voor een medewerker smoelenboek?

Een medewerker smoelenboek is van essentieel belang voor een bedrijf omdat het medewerkers de mogelijkheid biedt om elkaar beter te leren kennen en een gevoel van verbondenheid te creëren. Het fungeert als een visueel hulpmiddel om gezichten bij namen te plaatsen en bevordert de samenwerking en communicatie binnen het bedrijf. Bovendien kan een creatief vormgegeven smoelenboek de bedrijfscultuur en identiteit weerspiegelen, waardoor het een waardevol instrument wordt om het imago van het bedrijf te versterken.

Hoe kan ik op een creatieve manier een medewerker smoelenboek creëren dat de bedrijfscultuur en identiteit weerspiegelt, waardoor het imago van het bedrijf wordt versterkt en medewerkers elkaar beter leren kennen en zich verbonden voelen?

Creatief Linkedin portret profielfoto. Unieke portretten van je medewerkers. Echte unieke medewerker portretfotografie voor uw medewerker smoelenboek

Een creatieve manier om een smoelenboek te creëren dat de bedrijfscultuur en identiteit weerspiegelt, is door gebruik te maken van unieke illustraties en grafische elementen die passen bij de stijl van het bedrijf. Daarnaast kan het toevoegen van persoonlijke quotes of korte biografieën van medewerkers een extra dimensie geven aan het smoelenboek. Het gebruik van kleuren en typografie die overeenkomen met het merk van het bedrijf kan ook helpen om het imago te versterken. Tot slot is het belangrijk om het medewerker smoelenboek regelmatig bij te werken en nieuwe medewerkers toe te voegen, zodat het altijd actueel en representatief blijft.

CIB Portretten 2022 01 scaled 1 - Beeldmakerij Angelo van der Klift
0869E968 6343 47AC 8022 08D4D2F92F5E scaled 1 - Beeldmakerij Angelo van der Klift
MG 0708 2 scaled 1 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Hoe draagt een medewerker smoelenboek bij aan je marketing?

Een smoelenboek kan bijdragen aan je marketing door de bedrijfscultuur en identiteit op een creatieve manier weer te geven, waardoor het imago van het bedrijf wordt versterkt. Het stelt medewerkers in staat elkaar beter te leren kennen en zich meer verbonden te voelen. Daarnaast kan het gebruik van unieke illustraties, grafische elementen, persoonlijke quotes en bijgewerkte informatie het smoelenboek aantrekkelijker maken en het merk van het bedrijf versterken.

Denitzah 01 Beeldmakerij Angelo vander Klift 4895 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

De beste keus voor uw medewerkersfotografie

Beeldmakerij Angelo van der Klift is de beste keuze voor de fotografie van uw smoelenboek, omdat ik een creatieve benadering bied. Mijn stijl van fotograferen brengt de persoonlijkheden van uw medewerkers tot leven en creëert unieke beelden die de bedrijfscultuur weerspiegelen. Met mijn oog voor detail en gevoel voor compositie, zorg ik ervoor dat elk portret een verhaal vertelt. Kies voor Beeldmakerij Angelo van der Klift en geef uw smoelenboek een artistieke touch.

Medewerker smoelenboek
Ecclesia medewerkers
Werkenbij pagina

Voordelen Medewerker Smoelenboek

Een medewerker smoelenboek biedt verschillende voordelen.

  • Het stelt medewerkers in staat elkaar beter te leren kennen en zich meer verbonden te voelen.
  • Daarnaast kan het gebruik van unieke illustraties, grafische elementen, persoonlijke quotes en bijgewerkte informatie het smoelenboek aantrekkelijker maken en het merk van het bedrijf versterken.
  • Een professionele uitstraling van uw Werkenbij pagina en/of teampagina

Welke fotograaf voor mijn medewerker smoelenboek?

Het is niet gemakkelijk in de wereld van de fotografie de juiste fotograaf te vinden voor uw medewerker smoelenboek. Vaak wordt in een kleine cirkel gekeken: een medewerker die wel eens foto’s maakt. Of je maakt zelf wel de foto’s met je iphone of digitale camera. Echter, dit zorgt in 99% van de gevallen voor een onprofessioneel ogende teampagina, wat uw merk geen goed doet. Vaak zijn de foto’s bij elkaar gezien rommelig en onprofessioneel. Dat is geen goede eerste indruk wat een potentiële klant van uw bedrijf krijgt.

Een professionele fotograaf weet hier een goed advies en maatwerk op te maken. Helemaal wenselijk is een fotograaf die hierin is gespecialiseerd. Beeldmakerij Angelo van der Klift heeft al ruim 100 bedrijven voorzien van medewerker fotografie. Bedrijven in omvang van 10 tot 500 medewerkers zijn voorzien van professionele fotografie met consistentie binnen de huisstijl van de onderneming.

Waarmee moet ik rekening houden?

De omvang van uw onderneming is een belangrijke factor. Hoe meer medewerkers in dienst, hoe meer portretten. Hoe meer portretten, hoe meer tijd. Hoe meer tijd, hoe meer geld het kost.

Beeldmakerij Angelo van der Klift kan maatwerk leveren als het gaat om medewerker portretfotografie. Met een mobiele studio kan er gefotografeerd worden op uw kantoor. Dit zorgt voor het oplossen van een logistiek probleem. Medewerkers kunnen gewoon op kantoor worden gefotografeerd. Dat levert ook meteen een voordeel op in planning. In dagdelen kunnen meerdere medewerkers op de foto.

Voorbeeld: een bedrijf met 50 medewerkers kunnen in 2 dagen allemaal op de foto worden gezet. Binnen 3 weken zijn de foto’s gereed (of eerder indien gewenst).
Voorbeeld: een bedrijf met 150 medewerkers kunnen of in 5 dagen allemaal op de foto worden gezet. Dit kan in opeenvolgende dagen, of in een vaste dag per week (en dan dus binnen 5 weken).
Voorbeeld: een bedrijf met 500 medewerkers wilt maandelijks een fotograaf in huis om nieuwe medewerkers op de foto te zetten. Een vast onderdeel van de onboarding.

Diensten


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Algemeen

Contact