logologowhite

Tutorial: hoe maak je een en-profile foto?

Heb je altijd al willen weten hoe je nou zo’n en-profile foto kunt maken? Zoek dan niet verder, want je bent op de juiste plek belandt!

In deze nieuwe video leg ik je uit wat je nodig hebt om zo’n prachtig portret met rimlicht te maken. En natuurlijk sleep ik je in een voortvarend tempo door het bewerkingsproces. Let op, ik ga ervan uit dat je enigszins wat Photoshop ervaring hebt. Heb je dit nog niet? Laat het mij dan weten in de comments, dan help ik je verder in wellicht een volgende video!

Je kunt heel gemakkelijk met jezelf als model oefenen!
Met dezelfde techniek kun je ook meerdere personen over elkaar leggen. Een populair concept wat geweldig is om verschillende generaties in 1 beeld bij elkaar te brengen!

Abonneer op mijn kanaal!

Ontvang updates zodra er een nieuwe video online komt door te abonneren op hét officiële YouTube kanaal van Beeldmakerij Angelo van der Klift!

Dit artikel is gepubliceerd op 21 januari 2022.