Conceptuele fotografie is maatwerk door Beeldmakerij Angelo van der Klift

Beeldbewerking

Hoe goed een fotograaf ook is, hoe perfect de omstandigheden ook zijn, een foto is nooit 100% perfect zonder de juiste beeldbewerking. Voor de meeste mensen lijkt de foto in eerste instantie voldoende, maar kijk je met een scherp oog, dan is er nog veel te verbeteren.

Om deze reden past iedere serieuze fotograaf beeldbewerking toe. Dit omvat eigenlijk alles rondom het perfectioneren van de foto. Ik bied bewerkingsdiensten aan op het gebied van:

Overzicht beeldbewerking diensten

 • Fotorestauratie: oude foto’s inscannen en digitaal repareren.
 • Kleurcorrectie: Het aanpassen van de kleuren en tinten in een afbeelding om de juiste balans en esthetiek te bereiken.
 • Foto-retoucheren: Het aanpassen van foto’s om onvolkomenheden te verwijderen, zoals het retoucheren van huidfouten of het verwijderen van objecten uit een foto.
 • Beeldmanipulatie: Het combineren van verschillende afbeeldingen of elementen om een nieuwe compositie te creëren, vaak gebruikt in digitale kunst of reclame.
 • Beeldvervorming: Het veranderen van de vorm of structuur van een afbeelding, bijvoorbeeld door vervorming, warping of perspectiefcorrectie.
 • HDR (High Dynamic Range): Het combineren van meerdere belichtingen van een scène om een afbeelding te produceren met een breed dynamisch bereik, vaak gebruikt in landschapsfotografie.
 • Beeldvergroting/-verkleining: Het wijzigen van de afmetingen van een afbeelding, vaak om deze aan te passen aan specifieke formaten of resoluties.
 • Digitale schilderkunst: Het maken van kunstwerken met behulp van digitale tools zoals een tekentablet en grafische software.
 • Filtereffecten: Het toepassen van verschillende filters op een afbeelding om specifieke visuele effecten te bereiken, zoals sepia, zwart-wit, of vervagingseffecten.
 • Compositing: Het samenvoegen van meerdere afbeeldingen of lagen om een enkele afbeelding te creëren, vaak gebruikt in grafisch ontwerp en filmproductie.
 • Tekst en watermerk toevoegen: Het toevoegen van tekst aan een afbeelding, zoals titels, bijschriften of watermerken.

Hoe ik oude foto’s kan restaureren

Fotorestauratie door Beeldmakerij Angelo van der Klift

Hoe ik foto’s retoucheer en combineer

Beeldbewerking door Beeldmakerij Angelo van der Klift

Voorbeelden

IMG 7282 scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift Burning Canvas FINAL with hand scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift
before scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift After scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Unieke beeldconcepten

Ga met de slider van links naar rechts en zie in 1 oogopslag hoe ik simpele beelden omtover in fantastische conceptuele beelden.
00Before Familieportret AngelovanderKlift familie Hagen - Beeldmakerij Angelo van der Klift Familieportret AngelovanderKlift familie Hagen download scaled - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Beeldbewerking binnen uw merkstrategie

Beeldbewerking doe ik voor zowel particulieren als voor bedrijven. Of je nou ZZP-er bent, entrepreneur of een grote corporate, ik help u verder met beeldbewerking dat past binnen uw merkstrategie. We overleggen altijd welk type bewerking er nodig is, en hoeveel tijd het gaat kosten. Uiteraard kijken we daarbij naar het doel van het beeld. Staat op de voorpagina van een website, of groot op een billboard. Elk doel is weer anders, dus is elke wens op het gebied van beeldbewerking ook weer anders.

Beeldbewerking door Beeldmakerij Angelo van der Klift

Voordelen van het bewerken van beeld

 • De bewerking afgestemd op uw merk en branding zorgt voor meer verkoop
 • Professionele bewerking maakt foto’s aantrekkelijker en zorgt voor een hoger vertrouwen op bij de doelgroep
 • Laat oude foto’s herleven door professionele restauratie
 • Finetunen van beeld voor verschillende platformen in uw eigen stijl
 • Professionals met veel ervaring op het gebied van bewerkingen

Vraag een offerte aan

Weten wat Beeldmakerij Angelo van der Klift voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

2024 – Beeldbewerking – Offerteformulier (#33)