De impact van kunstmatige intelligentie in fotografie en beeldbewerking. Doe mee aan het onderzoek.

Google Meet event:

Kerstmis Foto Onthulling

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dit evenement is afgelopen.

Het is zover! De grote, gezellige, fantastische, leuke, inspirerende, uitdagende, ontroerende, meeslepende kerst foto onthulling meeting.

Op zaterdag 23 december 2023, vanaf 20:30 kun je inloggen op de Google Meet [link]. Met heel veel trots onthul ik dé kerstfoto van 2023. Ik vertel je het hele verhaal achter het beeld, laat je de video zien met beelden van de behind the scenes en het hele photoshop proces (in sneltrein tempo uiteraard, want we willen geen saai event) en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. En als klap op de vuurpijl gaan we daarna lekker verder kletsen.

Voor wie is dit event interessant?

  • Voor iedereen die van de kerstperiode houdt
  • Voor iedereen die creatieve fotografie leuk vindt
  • Voor iedereen die Photoshop leuk vindt en nieuwe technieken wilt leren
  • Voor iedereen die gezelligheid wilt met de laptop op schoot 🙂

Save the date

Zet het event vast in je agenda. Wil je updates over dit event ontvangen, waaronder de reminder met verdere informatie en de Google Meet link? Meld je dan aan voor dit event via onderstaand formulier. Handig, want zo help ik je aan het event herinneren via e-mail én stuur ik je de Google Meet link.

Programma

De google meet start op zaterdag 23 december 2023 om 21:00 uur, maar je kunt al vanaf 20:30 de meet in en kennis met elkaar maken.

Tijdens dit gezellige event neem ik je mee in mijn kerstverhaal en onthul ik de foto die ik daarbij heb gemaakt.

Na de onthulling is er ruimte voor vraag en antwoord en laat ik de making of / behind the scenes video zien.

Daarna is het gezellig online kletsen met elkaar. Waar je ook bent ter wereld, zolang je een verbinding met internet hebt, kun je aanhaken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.