Angelo van der Klift, impact met beeld, fotografie, portretfotografie, conceptuele fotografie, eventfotografie, beeldbewerking Fotograaf in Zuid Holland

De nr. 1 fotograaf in Zuid Holland

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf in Zuid Holland? Zoek dan niet verder. Beeldmakerij Angelo van der Klift helpt u graag verder met verbluffende portretfotografie, adembenemende conceptuele fotografie en spetterende evenement fotografie.

De nummer 1 fotograaf in Zuid Holland

Beeldmakerij Angelo van der Klift heeft vele jaren ervaring met het maken van portretten in veel verschillende stijlen. Met mijn mobiele studio kan ik bij u thuis of op locatie de fotografie verzorgen, zodat planning en logistiek zo makkelijk mogelijk voor u is geregeld. Portretfotografie kan worden gebruikt voor uw website, uw persoonlijke profielen op social media, maar ik kan ook voor professionele fine art prints zorgen, zodat uw portret mooi op de muur kan schitteren.

Als fotograaf in Zuid Holland ben ik flexibel in te zetten op het gebied van fotografie van uw evenement, zoals feesten, partijen, personeelsfeesten, HR evenementen, enzovoorts. Breng uw event dus visueel professioneel in beeld met fotografie van Beeldmakerij Angelo van der Klift!

En wilt u echt iets bijzonders – een kunstwerk voor aan uw muur -, dan denk ik graag mee met mijn conceptuele fotografie dat úw verhaal verteld. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Door sterke conceptuele beelden kunt u zelf schitteren in een prachtig kunstwerk.

Bent u benieuwd wat Beeldmakerij Angelo van der Klift voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met u mee.

Angelo 25032024 2 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Hallo, ik ben Angelo van der Klift. Ik ben fotograaf en digitaal beeldbewerker. In veel van mijn beelden, heb ik de wereld mooier gemaakt dan dat hij werkelijk is. Wat nou als ik door het maken van beeld de wereld écht een stukje mooier kan maken?

Beeldmaken doe ik met passie én met een missie, namelijk: impact maken met beeldIk geloof er in dat ik daarmee daadwerkelijk de wereld een beetje mooier kan maken.

Om die missie vorm te geven, ben ik ruim 10 jaar geleden gestart met mijn Beeldmakerij. Die heb ik gebouwd op drie fundamentele pijlers: kwaliteitcreativiteit en betrokkenheid.

CIB080923 IMG 8521 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Beeldmakerij Angelo van der Klift is een dienstverlener op het gebied van fotografie en beeldbewerking dat impact maakt met beeld. Dat doe ik met een sterke focus op kwaliteit en  creativiteit. Ik ben als fotograaf in Zuid Holland u graag van dienst met  Portretfotografie, Conceptuele fotografie en Eventfotografie in Rotterdam Nesselande én omstreken.

Wat klanten zeggen

Kick Joling
Kick Joling
2024-02-24
Wij hebben afgelopen maand met het gezin een hele relaxte fotoshoot gehad met Angelo. Hij neem de tijd en benadert je op een hele fijne manier. Hij helpt met poseren en stelt je echt op je gemak. De fotos zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd en nabewerkt. Zeker een aanrader!
Katinka de Vries
Katinka de Vries
2022-12-22
Enorm blij met mijn profielfoto! Ontspannen sfeer, goede tips. Echt een vakman!
Erik van Leeuwen
Erik van Leeuwen
2022-12-12
Professionele profielfoto gemaakt tijdens evenement. Ziet er goed uit.
Angelique van der Marel
Angelique van der Marel
2022-12-12
Leuke foto ontvangen, die gemaakt is tijdens een event van Corporaties in Beweging. Mooi voor zakelijke uitingen. Fotograaf stelt je tijdens het fotograferen enorm op je gemakt.
Antoinette Heijnen
Antoinette Heijnen
2022-12-12
Angelo weet met zijn foto's precies de goede sfeer van je event weer te geven.
Lenneke Noordam
Lenneke Noordam
2022-07-04
Tijdens een zakelijk event maakte Angelo een prachtige profielfoto. In zulk een ontspannen sfeer en met zo’n gemak. Heel blij verrast met het resultaat!
geerten slump
geerten slump
2019-05-05
Een hele fijne en ontspannen fotoshoot bij Angelo gedaan. De foto's zijn ook van super kwaliteit. Zeker geen snabbelaar! Tijd voor z'n cliënt en luistert goed naar je wensen. Wij zijn blij dat we voor hem gekozen hebben voor ons gezinsportret.

Waarom Beeldmakerij Angelo van der Klift?

Beeldmakerij Angelo van der Klift is de perfecte keuze voor een creatief portret voor je LinkedIn profiel om de volgende redenen:

  • Fotograaf in Zuid Holland
  • Geweldige fotografievaardigheden en oog voor detail.
  • Innovatieve benadering en unieke stijl die jouw persoonlijkheid echt naar voren brengt.
  • Ervaring in het creëren van professionele portretten die indruk maken en opvallen.
  • Klantgerichte aanpak en de mogelijkheid om jouw specifieke wensen en doelen te begrijpen.
  • Professionele en betrouwbare service die aansluit bij jouw behoeften en planning.

Interesse? Neem contact op!

Op zoek naar een creatieve fotograaf in Zuid Holland? Neem contact op en laat je verrassen door mijn unieke perspectieven en artistieke oog voor detail. Boek nu en leg jouw onvergetelijke momenten vast met een vleugje creativiteit.

2024 – Contactformulier – Rotterdam