Elk verhaal uniek uitgebeeld in fotografie

Unieke samengestelde fotografie

Geen beeld is bij mij hetzelfde. Unieke verhalen verdienen een uniek beeld.

De unieke en opvallende beelden van Beeldmakerij Angelo van der Klift zijn bekend van hier tot in Australië! Wil je écht iets bijzonders aan de muur? Wil je écht opvallen? Neem dan gerust contact met mij op!

Specialist in portretfotografie

Als portretfotograaf heb ik al vele mensen mogen portretteren, zowel particulieren als het personeel van vele bedrijven en instellingen.

Ik begrijp als geen ander hoe spannend het kan zijn om voor een camera te staan. Maar wees gerust! Ik neem speciaal voor jou de tijd om aan elkaar te wennen. Zo kom je tot rust en voel jij je veel meer op je gemak. En voor je het weet, sta je op je best op de foto!

Vertrouwen en veiligheid staan bij mij op de eerste plaats!

Ik heb ontzettend veel mensen gefotografeerd en heb dus een berg aan ervaring. Niet voor niets waarderen klanten mij met 5 van de 5 sterren!

Google rating
Facebook rating

De volle aandacht

Jouw foto krijgt de volle aandacht in mijn beeldmakerij.

Niet alleen voor en tijdens de fotoshoot, maar juist ook in het nabewerken krijg je foto de aandacht tot in elk detail, die het verdiend! Door gebruik van verschillende technieken komt jouw foto écht tot leven! Wil je zien hoeveel aandacht ik iedere foto geef?

Fantastische groepsconcepten

Hoe gaaf is het om je team of je familie op een bijzondere manier op de foto te hebben? Iedere keer dat je er naar kijkt zie je weer iets nieuws. Een opvallend beeld met een unieke herinnering!

De fotoshoot alleen al is een hele leuke ervaring! En hoe gaaf is het wanneer ik in jullie bijzijn het fysieke fotoresultaat onthul?

Ga met de slider van links naar rechts en zie in 1 oogopslag hoe ik simpele beelden omtover in fantastische conceptuele beelden.

Mijn naam is Angelo van der Klift en ik ben beeldmaker in mijn eigen beeldmakerij!

Met ruime ervaring op het gebied van fotografie en digitale beeldbewerking, help ik vele particulieren en bedrijven met unieke en in het oog springende beelden.

Beeldmakerij Angelo van der Klift is gevestigd in Rotterdam en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 6421832.

Volg mij op:

Mijn nieuwste blogs:

Vrolijk Pasen!

Het paasweekend staat weer voor de deur. Ik wens iedereen namens Beeldmakerij Angelo van der Klift een gezegend Pasen! En voor de gelegenheid mocht ik een haasje op de foto zetten 😉 https://youtu.be/WPaFw5HTgcY

Lees verder

Publicatie in Zoom Magazine

Eén van mijn unieke samengestelde foto’s – Het Verhaal van Geppetto – is terug te vinden in de april editie van 2022 van Zoom Magazine. Tim Waldekker van Giantific beoordeelt mijn beeld van Geppetto in de categorie bewerkte fotografie. Altijd erg fijn om feedback te krijgen op mijn beelden. Op die manier leer ik graag…

Lees verder