logologowhite

Over mij

Mijn naam is Angelo van der Klift en beeldmaken zit in mijn dna. Al vanaf dat ik een potlood kon vasthouden verbeeld ik wat er in mij op komt. Later werd de potlood een penseel, en nog wat later werd de penseel ook een digitaal penseel. Ook de kunst van fotografie heb ik mezelf eigen gemaakt.

Sinds 2015 maak ik – naast mijn werk als creative marketeer -, in opdracht van zowel bedrijven als particulieren, portretten en fotokunst met een verhaal. Hier ligt mijn kracht: verhalen vertellen door middel van beeld.

Ik heb vele jaren geïnvesteerd in mijn ontwikkeling als beeldmaker. Cursussen, workshops, masterclasses, van alles heb ik gevolgd (en nog steeds) om mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen. Door dit te doen, kan ik me nu meer focussen op wat ik écht belangrijk vind, namelijk het goed doen met beeld. Mijn kennis, ervaring en motivatie in zetten om de wereld een klein beetje beter te maken. Impact maken met beeld. Een belangrijke reden waarom ik mij jaarlijks inzet voor Christmas Wish van The Heart Project, een wereldwijde samenwerking om zieke kinderen tijdens de kerstdagen een magische fotografische ervaring te laten beleven. Het door Rotterdammers 4 Rotterdammers georganiseerde bedankdiner voor de Vrienden van Sophia hoort daar ook bij.

polaroid