Impact maken met beeld

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En dus zet ik de kracht van beeld in om social impact te maken. Bijvoorbeeld door mijn jaarlijkse deelname aan Christmas Wish, waarmee zieke kinderen een magische kerstervaring beleven door middel van beeld en beeldbewerking.

En dat is niet alles. Zo zet ik mij ook regelmatig vrijwillig in voor lokale goede doelen, of initiatieven ter ondersteuning van goede doelen. Zoals voor Rotterdammers 4 Rotterdammers en de Erasmus Foundation, waarbij ik diverse events vastleg op de gevoelige plaat. Op die wijze krijgen inzamelingsacties een gezicht en draag ik ook op die manier bij aan dit soort belangrijke sociale initiatieven.

En natuurlijk maak ik ook beeld om te inspireren. Onderschat niet de kracht van beeld. Bekijk mijn beeldarchief voor meer inspirerende beelden.

Meedoen? Ik werk graag samen om meer sociale impact te maken. Neem gerust contact met op!

Algemeen Contactformulier