Muziekmakerij Angelo van der Klift

Muziek maken is zit in mijn bloed, in mijn DNA. Al vanaf ik kan heugen maak ik muziek. Als kleine jongen op de orgel van mijn vader, later op het keyboard en op mijn 13 leerde ik gitaar spelen.

Mijn muziek is niet in één specifiek genre te categoriseren, maar ik heb wél een écht eigen stijl van muziek maken. Mijn muziek is herkenbaar maar toch anders. En ik maak graag samen muziek. Al vanaf mijn schooltijd speel ik in allerlei bandjes en ga ik altijd nieuwe samenwerkingen aan.

Keertje samen muziek maken? Laat het me weten

Analoog én digitaal

Productie van muziek doe ik in mijn eigen studio. Ik gebruik zowel analoge -als digitale middelen om tot een resultaat te komen.

Muziek maken doe ik tegenwoordig als onderdeel van mijn beeldmakerij. Bijvoorbeeld de muziek die ik onder een behind the scenes video plaats. Maar vaak ook de muziek tijdens een fotoshoot om de juiste sfeer te creëren. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Volg mij op Soundcloud!

Nieuwe releases plaats ik voornamelijk op het platform Soundcloud. Registratie is gratis en je kunt oneindig veel nieuw talent ontdekken.

Volg mij op Soundcloud en je krijgt altijd melding wanneer ik een nieuwe release lanceer!