Summertime

Gepubliceerd op

Het is lente, en dat betekent dat we richting de zomer gaan! En wat is scoort er hoog in de zomer? Juist! Zomerhits! Ik heb zelf een hele lijst aan liedjes die mij doen terugdenken aan prachtige zomervakanties.

Jaren geleden, zo lang geleden dat ik zelfs nog bij mijn ouders in huis woonde, ontstond er een melodie in mijn hoofd. Die melodie die speelde ik in op mijn toenmalige keyboard en dat nam ik op op video. Het was ongeveer 1996 of 1997, precies weet ik het niet meer.

Omstreeks 2011 of 2012 ontdekte het melodietje opnieuw en nam het op. Ik schreef er een tekst op en mijn maatje Gijs zong het toen in. Aangezien het een gezellige avond was, was de kwaliteit achteraf gezien niet helemaal naar verwachting haha.

Maar ook deze versie raakte min of meer in de vergetelheid. Pas in 2020, toen we allemaal thuis zaten vanwege corona, kreeg ik het idee er een soort van jaren 80 versie van te maken. En pas toen was ik tevreden. En nu pas durf ik ‘m te delen 😉

TitelSadness of war
Composed byAngelo van der Klift
PianoAngelo van der Klift
Gitaar, bas & piano
Uitgebracht doorKlifix Studios
Release datum1 juli 0222
Copyright© The Klifix Experience / Angelo van der Klift
All Rights Reserved
Gepubliceerd op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.