Over mij

Mijn naam is Angelo van der Klift en ik ben conceptueel fotograaf en digitaal beeldkunstenaar gevestigd in Rotterdam.

Mijn passie ligt bij het maken van afbeeldingen die een verhaal vertellen. Dit doe ik door fotografie en de magie van Photoshop te combineren, zodat fantasie en werkelijkheid samensmelten.

Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven en hecht grote waarde aan een goede en duurzame relatie met mijn klanten.

Mijn stijl laat zich kenmerken als surrealistisch, klassiek zakelijk, eigenzinnig, filmisch en vooral creatief. Mijn doel is om jou of het onderwerp op een ontspannen, creatieve bijzondere manier op de foto te zetten. Ik ben van mening dat iedereen uniek is, en dat probeer ik in mijn fotografie naar voren te laten komen.

Creërativiteit noem ik de rode draad in mijn leven: Creativiteit en creëren. Tekenen, schilderen, musiceren, fotograferen, webontwerp, en zoveel meer heeft bij mij al de revue gepasseerd. 

Ik heb een rijke fantasie en een ik zie het leven als een avontuur. Elke foto is voor mij dan ook reis naar het onbekende, een avontuur naar iets bijzonders. 

Ik neem mijn klanten graag mee in deze belevenis, dat is mijn Unique Selling Point! Dat is waarom ik 5 van de 5 sterren krijg in de reviews op social media. En daar ben ik trots op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan accepteert u het plaatsen van cookies.   Meer info

error: Content is protected !!