Over mij

Ik ben Angelo van der Klift, een ervaren portretfotograaf en digitaal beeldbewerker met een passie voor het creëren van betekenisvolle visuele verhalen.

Dankzij mijn achtergrond in marketing begrijp ik als geen ander hoe essentieel het is om een boodschap doeltreffend over te brengen.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het vastleggen van beelden, zowel in foto’s als video’s. Ik geloof dat in elke tijd en situatie iets unieks schuilgaat, hoe klein of ogenschijnlijk onbeduidend ook. Terwijl mijn vrienden me vroeger weleens als een pionier met een camera zagen, waarderen ze nu de onschatbare waarde van de beelden die ik door de jaren heen heb vastgelegd. Mijn vastberadenheid heeft zijn vruchten afgeworpen.

Met mijn expertise in zowel fotografie als marketing heb ik me toegelegd op merkidentiteit en merkmanagement. Onlangs heb ik mijn masterdiploma behaald in strategisch merkmanagement en mag ik mezelf een gecertificeerd brandmanagement professional (CBMP) noemen. Deze kennis pas ik nu met passie en precisie toe in mijn werk als beeldmaker en marketeer.

Volg me op deze kanalen voor meer content over fotografie en beeld!