Impact met beeld - fotograaf en digitaal beeldbewerker Angelo van der Klift

Over mij

Hallo, ik ben Angelo van der Klift. Ik ben fotograaf en digitaal beeldbewerker. In veel van mijn beelden, heb ik de wereld mooier gemaakt dan dat hij werkelijk is. Wat nou als ik door het maken van beeld de wereld écht een stukje mooier kan maken?

Beeldmaken doe ik met passie én met een missie, namelijk: impact maken met beeldIk geloof er in dat ik daarmee daadwerkelijk de wereld een beetje mooier kan maken.

Om die missie vorm te geven, ben ik ruim 10 jaar geleden gestart met mijn Beeldmakerij. Die heb ik gebouwd op drie fundamentele pijlers: kwaliteitcreativiteit en betrokkenheid.

Impact maken doe ik namelijk het meest door beelden te leveren die eruit springen om originaliteit en hoge kwaliteit. En door betrokken te zijn met mijn klanten, omgeving en de maatschappij kan ik die impact optimaliseren. Daarom zet ik mijn missie ook op sociaal gebied door, door bijvoorbeeld goede doelen door middel van beeld een gezicht te geven. Maar ook door te inspireren. Zo sta ik regelmatig voor de klas om ook een nieuwe generatieve warm te krijgen om impact te gaan maken met beeld.

En wat ik dan precies doe? Nou, ik ben niet zomaar een fotograaf. Ik ben een visuele verhalen verteller met mijn camera en penseel. Ik ga altijd voor beelden die opvallen, die originaliteit ademen. Beelden die een verhaal vertellen. Beelden die de emotie tot het diepst in de ziel raken.

Dus of je nu op zoek bent naar betoverende portretten, spetterende eventfotografie of digitale beeldmagie die je verbeelding te boven gaan, ik sta voor je klaar.

Mijn socials

Liken, volgen, delen, genieten