Portret- en eventfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie komt voor in vele vormen. Als fotograaf kijk ik dan niet alleen of mensen leuk op de foto staan, maar denk ik ook mee aan merkdenken. Hoe moet een bedrijf of persoon overkomen op beeld? Voor welk medium is het beeld bestemd? 

Bekijk mijn portfolio en ontdek de verschillende vormen van portretfotografie of neem contact met mij op voor meer informatie. Ik werk voor bedrijven en particulieren.

Eventfotografie

Al vele events heb ik op de gevoelige plaat vastgelegd. Het gaat om uiteenlopende events, zoals concerten en voorstellingen tot bedrijfsfeesten en charity events.

Een event kenmerkt zich met verschillende programmeringen en hoogtepunten. Elk moment wil je vastgelegd hebben. Door een goede voorbereiding zorg ik dat elk belangrijk moment mooi wordt vastgelegd vanuit bijzondere standpunten.

Foto’s lever ik altijd snel en overzichtelijk toe in elk gewenst formaat.

Waarom Beeldmakerij Angelo van der Klift?

Neem contact met mij op!

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Algemeen Contactformulier