Portretfotografie

Een goed portret intrigeert. Je kunt er naar blijven kijken. Het grijpt je naar de keel, het pakt je beet en schud je door elkaar. Een goed portret valt op en is uniek in zijn soort. Mijn naam is Angelo van der Klift, ik ben een verhaalvertellende fotograaf uit Rotterdam.

Portretfotografie is een vak apart. Hoewel er duizenden portretfotografen actief zijn in Nederland, onderscheid ik mij door mijn verhaalvertellende en essentie pakkende stijl. Fotografie is voor mij geen doel op zich. Voor mij is het een middel om een verhaal te vertellen. Zie het als een muzikant die een piano gebruikt om zijn lied te kunnen zingen.

Ik schiet niet zomaar even een portret. Goede portretten vangen de essentie van iemands persoonlijkheid of iemands verhaal. Niet voor niets neem ik graag zoveel mogelijk de tijd om de geportretteerde beter te leren kennen. Het fotograferen zelf is dan “appeltje eitje”.

Het creëren van beelden is mijn passie. En die passie deel ik graag met mijn klanten. Niet voor niets betrek ik dan ook graag mijn opdrachtgevers bij het gehele proces, van begin tot eind. Van planning, fotoshoot, bewerking, tot oplevering van het eindresultaat.

Neem gerust contact op!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!