Impact met beeld in de corporatiesector

Thuis in de corporatiesector: de nummer 1 fotograaf voor uw nieuwe media.

Ik ga voor een persoonlijke aanpak waar u én uw werknemers blij van worden. Of het nu gaat om portretfotografie van uw werknemers of om fotografie van uw event, ik sta voor u klaar om impact te maken met beeld in uw corporatiesector.

Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden

En daarom zet ik de kracht van beeld in om impact te maken. Want hoe mooi is het als ik door middel van mijn expertise op het gebied van het maken van beeld de wereld écht een stukje mooier kan maken…

Daarom leg ik focus op kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid. Impact maken doe ik namelijk het meest door beelden te leveren die eruit springen om originaliteit en hoge kwaliteit. En door betrokken te zijn met mijn klanten, omgeving en de maatschappij kan ik die impact optimaliseren. Daarom zet ik mijn missie ook op sociaal gebied door, door bijvoorbeeld goede doelen door middel van beeld een gezicht te geven. Maar ook door te inspireren. Zo sta ik regelmatig voor de klas om ook een nieuwe generatieve warm te krijgen om impact te gaan maken met beeld.

En wat ik dan precies doe? Nou, ik ben niet zomaar een fotograaf. Ik ben een visuele verhalen verteller met mijn camera en penseel. Ik ga altijd voor beelden die opvallen, die originaliteit ademen. Beelden die een verhaal vertellen. Beelden die de emotie tot het diepst in de ziel raken.

Dus of je nu op zoek bent naar betoverende portretten, spetterende eventfotografie of digitale beeldmagie die je verbeelding te boven gaan, ik sta voor je klaar.

Impact met beeld in de corporatiesector
Thuisgeven bmavdk IMG 8076 - Beeldmakerij Angelo van der Klift

Kennis van de corporatiesector

Vastgoed, personeel, omgeving. Vele thema’s verdienen het in de corporatiesector om op een passende en professionele wijze uit te lichten. Zowel uw doelgroep als uw personeel is geholpen met visuele onderbouwing. Fotografie en digitale beeldbewerking is een uitstekende keuze om uw campagnes vorm te geven en om stakeholders een goed beeld van belangrijke actuele ontwikkelingen in de sector te geven.

Beeldmakerij Angelo van der Klift heeft vele jaren ervaring met het maken van portretten van personeel en events voor de corporatiesector. Met mijn mobiele studio kan ik op uw kantoor de fotografie verzorgen, zodat planning en logistiek zo makkelijk mogelijk voor u is geregeld. Portretfotografie kan worden gebruikt voor uw website, een “smoelenboek”, maar ook bijvoorbeeld voor de Linkedin profielen van uw medewerkers. Zo wordt uw merk snel bekend in de netwerken van uw medewerkers. Dat valt op!

Daarnaast ben ik flexibel in te zetten op het gebied van fotografie van uw evenement, zoals netwerk bijeenkomsten, personeelsfeesten, HR evenementen, enzovoorts. Breng uw event dus visueel professioneel in beeld met fotografie van Beeldmakerij Angelo van der Klift!

En besluit uw organisatie een nieuwe campagne aan te gaan, bijvoorbeeld voor het werven van nieuw personeel, dan denk ik graag mee aan conceptuele fotografie die uw campagne en merk een succes zullen maken. Fotografie is namelijk een essentieel onderdeel voor elke marketing campagne. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Door sterke conceptuele beelden maakt uw campagne écht impact.

Bent u benieuwd wat Beeldmakerij Angelo van der Klift voor uw corporatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met u mee hoe ik uw wensen op het gebied van fotografie voor uw corporatie kan bewerkstelligen.

Maak een connectie met mij

2954893 klein - Beeldmakerij Angelo van der Klift

:

Wat klanten zeggen

Kick Joling
Kick Joling
2024-02-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben afgelopen maand met het gezin een hele relaxte fotoshoot gehad met Angelo. Hij neem de tijd en benadert je op een hele fijne manier. Hij helpt met poseren en stelt je echt op je gemak. De fotos zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd en nabewerkt. Zeker een aanrader!
Katinka de Vries
Katinka de Vries
2022-12-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Enorm blij met mijn profielfoto! Ontspannen sfeer, goede tips. Echt een vakman!
Erik van Leeuwen
Erik van Leeuwen
2022-12-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Professionele profielfoto gemaakt tijdens evenement. Ziet er goed uit.
Angelique van der Marel
Angelique van der Marel
2022-12-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Leuke foto ontvangen, die gemaakt is tijdens een event van Corporaties in Beweging. Mooi voor zakelijke uitingen. Fotograaf stelt je tijdens het fotograferen enorm op je gemakt.
Antoinette Heijnen
Antoinette Heijnen
2022-12-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Angelo weet met zijn foto's precies de goede sfeer van je event weer te geven.
Lenneke Noordam
Lenneke Noordam
2022-07-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tijdens een zakelijk event maakte Angelo een prachtige profielfoto. In zulk een ontspannen sfeer en met zo’n gemak. Heel blij verrast met het resultaat!
geerten slump
geerten slump
2019-05-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een hele fijne en ontspannen fotoshoot bij Angelo gedaan. De foto's zijn ook van super kwaliteit. Zeker geen snabbelaar! Tijd voor z'n cliënt en luistert goed naar je wensen. Wij zijn blij dat we voor hem gekozen hebben voor ons gezinsportret.

Waarom Beeldmakerij Angelo van der Klift

  • Zeer ruime ervaring op het gebied van portretfotografie in de corporatiesector
  • Bewezen en onderscheiden in portret- en eventfotografie
  • Professionele nabewerking met de puntjes op de i
  • Levering in de elk gewenst bestand, zowel digitaal als print
  • Hoge klanttevredenheid: 5 van de 5 sterren op Google en Facebook
  • Persoonlijke en professionele benadering die past bij de corporatiesector
  • Kennis van de corporatiesector en uw merkbenadering

Vraag een offerte op:

Ik help de corporatiesector graag verder met beelden die impact maken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte voor uw opdracht op het gebied van portretfotografie, eventfotografie of het maken van conceptuele beelden die uw verhaal vertellen.

2024 – Contactformulier Corporatiesector